Vlooien

Vlooien
Latijnse naam:Vespula vulgaris
Kleur:zwart, geel, rood
Vleugels:2
Poten:6
Vlooien, vlooienplaag bestrijden en verwijderen - Westra Ongediertebestrijding

Hoe kom ik van vlooien in huis af?

Om een vlooienplaag te voorkomen, is snel handelen de eerste en belangrijkste stap.

Vlooien bestrijden

Vlooien in huis of in bed van een hotel zijn behalve enorm hinderlijk, voor allergische mensen ook extra pijnlijk! Dankzij onze ervaring bestrijden we de vlooien veilig en snel. Zo genieten uw gasten weer snel van een goede nachtrust.

U heeft een vlo in het tapijt gespot. De volgende dag springt er één op uw arm en binnen de kortste keren ontstaat er een vlooienplaag. Bel Westra Ongediertebestrijding voor professionele vlooienbestrijding.

MAAK NU EEN EIND AAN OVERLAST VAN VLOOIEN ❯

Vlooien in huis of buiten in de tuin

Ziet u vlooien in huis rondspringen? Grote kans die binnengekomen is met uw kat of honden. Maar zelfs als u geen huisdieren hebt kunt vlooien in huis hebben. Doordat er een huisdier op bezoek was of dankzij de huisdieren van de vorige bewoners. Overigens komen vlooienplagen ook in de tuin voor.

Waarom professionele bestrijding

Een vlooienbeet bij een mens is in principe niet gevaarlijk, tenzij mensen allergisch zijn. Dan leidt een vlooienbeet tot extreme jeuk, uitslag en in sommige gevallen zelfs tot eczeem.
De vlo brengt daarentegen wel ziekten over op uw huisdier en veel huisdieren zijn allergisch.

Eén vlo legt 1350 eitjes en de cyclus van ei tot jonge vlo is ongeveer 3 weken. Bovendien: voor elke vlo die u tegenkomt liggen er 20 keer zoveel vlooieneieren en -larven in de buurt.

Zonder effectief behandelplan is een vlooienplaag bestrijden dus heel lastig voor een leek. Ons speciale bestrijdingsmiddel dood overigens álle levensstadia van dit beestje, zowel de eitjes als de larven en volwassen dieren.

Wilt u dus snel en effectief geholpen worden met de bestrijding van een vlooienplaag?
Neem dan contact op zodat we direct een afspraak kunnen maken ❯

Zelf vlooien bestrijden met deze 3 tips

Als er nog geen sprake is van een plaag, dan kunt u proberen de vlooien met deze 3 huismiddelen te bestrijden.

  • Schenk een laagje water in een wat dieper bord. Druppel er wat afwasmiddel in. Zet er daarna een brandend waxinelichtje in. Omdat de vlooien door de warmte aangetrokken worden, springen ze in het zeepsop-water waardoor ze niet meer weg kunnen springen. Op deze manier ziet u waar u in huis een besmetting heeft.
  • Maak goed schoon. Stofzuig alle kleden, banken, naden en kieren. Maak alles schoon waar uw huisdier ligt zoals de mand en misschien uw bed.
  • Meng 3 eetlepels appelazijn door 1 liter water. Besproei uw huisdieren hiermee tot ze doorweekt zijn of doe is desgewenst in bad. Dit weert nieuwe dieren en werkt desinfecterend tegen vlooienbeten.

Kosten vlooienplaag bestrijding

Mocht het met bovenstaande tips niet lukken de plaag onder controle te krijgen, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. We bespreken de overlast om de ernst van de plaag vast te stellen. U krijgt een offerte die gebaseerd is op:
1. Welke bestrijdingsmethode gebruikt is.
2. De benodigde materialen.
3. De oppervlakte grootte waar bestreden moet worden.
4. Hoe vaak de behandeling herhaald moet worden.

Neem dus gerust contact met me op om de kosten te bespreken.
 

VLOOIEN IN HUIS OF TUIN

Wordt u ’s nachts geplaagd door vlooien in bed? Neem dan snel contact op voor een afspraak om u van dit ongedierte af te helpen.
AFSPRAAK MAKEN ❯

 

Bel ons vrijblijvend