Mieren

Mieren
Latijnse naam:Vespula vulgaris
Kleur:zwart, geel, rood
Vleugels:2
Poten:6
Mieren verwijderen, overlast in huis en tuin - Westra Ongediertebestrijding

Hoe kom ik van mieren af?

Voor een grotere mierenplaag of voor een terugkerend mierenprobleem, biedt Westra Ongediertebestrijding snel professionele mierenbestrijding.

Mieren bestrijden

Heeft u mieren in huis? Maken ze in de tuin het gazon kapot? Mieren zijn heel nuttige insecten en de Nederlandse soorten vormen geen gezondheidsrisico. Maar mieren kunnen wel voor grote overlast zorgen als ze bijvoorbeeld besluiten om onder de tegels bij uw bedrijfspand een mierennest te gaan bouwen.

Op zo’n moment is het goed om contact op te nemen met Westra Ongediertebestrijding.

MAAK NU EEN EIND AAN OVERLAST VAN MIEREN ❯

Mieren in huis of keuken voorkomen

Op zich zijn mieren bewonderingswaardig, maar in huis of in de keuken van je bedrijfspand is het toch minder fris en zeker niet plezierig werken. Probeer eerst een mierenplaag te voorkomen door zoetigheid in de keuken direct op te ruimen of schoon te maken en afvalbakjes snel te legen.

Als huismiddelen niet werken bel ons dan voor professionele hulp. We pakken de overlast bij de bron aan en bestrijdt dus ook de koninginnen in het nest dat diep in de grond zit. De mierenkolonie kan niet zonder koninginnen.

Kosten bestrijding particulier of zakelijk

Er zijn verschillende soorten mieren, maar de soorten die meestal voor overlast zorgen zijn de wegmier, roger’s en faraomieren en ook de terrormier komt steeds vaker voor. Bel ongediertebestrijder Allard Westra en zijn team voor meer informatie.

Waarom professionele bestrijding

Westra Ongediertebestrijding helpt u gegarandeerd van uw mierenprobleem af. Mieren bestrijden met huismiddelen zoals heet water, maizena, baking soda of zout werken meestal niet of maar kort, omdat een mierennest diep in de grond verscholen ligt.

Wilt u weer ongestoord in de tuin van uw drankje genieten?
Neem dan contact met me op zodat we direct een afspraak kunnen maken ❯

Weetjes over mieren

U kunt eerst zelf mieren bestrijden met een huismiddel, maar wordt het een groter of een terugkerend probleem, bel dan voor advies.

Wist u dat

  • Een mier een soort winterslaap houdt?
  • Een mier twee magen heeft en maar één keer in twee minuten adem haalt?
  • Een mierenkolonie een plant beschermt en daarvoor in de plaats in de plant mogen wonen en zoet voedsel krijgen van de plant?
  • Een mier 50 keer zijn gewicht kan dragen?
  • Een wegmier 15 jaar oud kan worden?

MIEREN IN DE KEUKEN

Marcheren de mieren bij u in de keuken over het aanrecht? Neem contact op via telefoon of mail en u bent snel en effectief van de overlast af.
AFSPRAAK MAKEN ❯

 

Bel ons vrijblijvend