Kakkerlakken

Kakkerlakken
Latijnse naam:Vespula vulgaris
Kleur:zwart, geel, rood
Vleugels:2
Poten:6
Kakkerlakken overlast, verwijderen in huis - Westra Ongediertebestrijding

Hoe kom ik van kakkerlakken af?

Om overlast van kakkerlakken in huis of bedrijfspand te voorkomen of te bestrijden, is snel handelen de eerste en belangrijkste stap.

Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken in huis zijn schadelijk voor uw gezondheid omdat ze bacteriën, schimmels en ziektekiemen meenemen. Sommige mensen zijn er zelfs allergisch voor. Wilt u ze professioneel laten bestrijden, wacht dan niet tot het uitgroeit tot een ernstige plaag. Ik adviseer u dan ook om direct contact op te nemen zodra u sporen vindt.

MAAK NU EEN EIND AAN OVERLAST VAN KAKKERLAKKEN ❯

Zo herkent u een kakkerlak beet

Kakkerlakken zijn nachtdieren en bijten dan ook ’s nachts als u slaapt. Overigens krijgt u geen ziekte via een beet. Dat gebeurt via open wonden of door inademing.

Maar hoe herkent u een beet van een kakkerlak? Op de plek waar gebeten is ontstaat een rode vlek. De beet zelf lijkt op een een puistje met binnenin een gaatje en een blauwe plekje.

Kakkerlakken in huis of pand

Er zijn verschillende soorten. De zwarte leeft vooral in de keuken in de keuken. De rode zijn in elke kamer te vinden. Ze hebben een grote drang om te overleven en eten desnoods elkaar op.

Vanzelfsprekend is een goede hygiene erg belangrijk gezien ze alles eten. Het kleinste korreltje in uw kast is een feestmaal voor een kakkerlak en de de nimfen. Zelf vangen met lijmplankjes en natte doeken is over het algemeen niet afdoende.

Neem contact met me op zodat we een plan van aanval kunnen maken. Behalve contact met me opnemen, hoeft u over het algemeen verder geen maatregelen te treffen. Ook mag u tijdens de behandeling gewoon thuis zijn. De bestrijdingsmethode die ik gebruik is veilig voor zowel mensen als huisdieren.

Waarom professionele bestrijding

Westra Ongediertebestrijding helpt u gegarandeerd van uw probleem af. De professionele bestrijding dood namelijk álle levensstadia van dit ongedierte, zowel de eitjes, nimfen als de volwassen dieren.

Wilt u snel en effectief geholpen worden met de bestrijding van uw kakkerlakken?
Neem dan contact met me op zodat we direct een afspraak kunnen maken ❯

Zelf kakkerlakken bestrijden

Zelf bestrijden zou ik zeker niet adviseren omdat kakkerlakken bestrijding in huis of bedrijf nauwelijks lukt zonder professionele middelen. Ze planten zich razendsnel voort, waardoor er binnen de kortste keren een plaag ontstaat. In een flat krijgt u ze al snel van de buren of bijvoorbeeld via de vakantie koffer. Thuisgekomen verstoppen ze zich onzichtbaar in haast onbereikbare naden en kieren.

Zelf kakkerlakken bestrijden is dus vrijwel onmogelijk zonder vakkennis en effectieve bestrijdingsmiddelen. Neem dus gerust contact met me op om de kosten te bespreken.
 

KAKKERLAKKEN OVERLAST

Kakkerlakken zijn zeer onhygiënisch en moeten zo snel mogelijk bestreden worden. Neem contact op via telefoon of mail dan maken we direct een afspraak om u van de overlast af te helpen.
AFSPRAAK MAKEN ❯

 

Bel ons vrijblijvend