Duiven

Duiven
Latijnse naam:Vespula vulgaris
Kleur:zwart, geel, rood
Vleugels:2
Poten:6
Duiven overlast, vogelpoep, duivennest verwijderen - Westra Ongediertebestrijding

Hoe kom ik van duiven af?

Om duiven voorgoed van uw bedrijf of balkon te verjagen, is de expertise van een ongediertebestrijder de belangrijkste stap.

Duiven overlast

Bent u ook helemaal klaar met al dat duivenpoep en lawaai? Duivenpoep brengt behalve schade aan bijvoorbeeld de lak van uw auto, ook ziektes mee. Als zelf wegjagen niet voldoende werkt, kom ik graag bij u langs om de duivenoverlast in kaart te brengen en de oplossing te bespreken.

Neem daarom gerust contact met me op om van de overlast af te komen.

MAAK NU EEN EIND AAN OVERLAST VAN DUIVEN ❯

Duiven verjagen van dak en balkon

Gebruik nooit kleefgel met polybutyleen. Het is bijzonder dieronvriendelijk. Overigens niet alleen voor een duif. Ook elk ander dier dat eraan plakt sterft langzaam en pijnlijk. Overlast is bovendien goed te verhelpen met een struktureel verjaag plan.

  • Een duif geniet van uw etensresten. Op kruimels die van de tuintafel vallen en op het voer dat u voor (andere) vogels strooit. Geef geen voer als u ze niet in de buurt wilt hebben.
  • Schaf een fluitlint aan. Het maakt een fluitend geluid gaat dat duiven afschrikt.
  • Zorg dat een duif niet kan nestelen. Dek openingen en de schoorsteen af zodat duiven er geen nest in kunnen bouwen.
  • Plaats antiduiven pinnen. Duiven zoeken liever een gemakkelijkere plek om te zitten.
  • Bestel een nep havik van plastic, de natuurlijke vijand van duiven. Verzet de havik regelmatig.

Waarom professionele bestrijding

Heeft u eenmaal een nest met duiven op het balkon gehad of in de tuin dan blijven ze terug komen. Westra Ongediertebestrijding zet graag zijn jarenlange ervaring in. Met behulp van een uitgekiend plan zorgen we ervoor dat uw omgeving onaantrekkelijk is voor een verliefd duivenkoppel.

Wat zijn de kosten

Lukt het niet om de duiven zelf te verjagen? Bel dan met Westra Ongediertebestrijding. We bespreken eerst het probleem zodat ik precies weet wat het probleem is. Daarna krijgt u een offerte die gebaseerd is op:
1. Welk bestrijdingsmiddel gebruikt wordt.
2. De benodigde materialen.
3. De grootte van het terrein waar bestreden moet worden.
4. Hoe vaak de behandeling herhaald moet worden.

Zowel zakelijk als particulier

Heeft u duivenoverlast bij u thuis, voor uw winkel, bedrijfspand of bedrijfsterrein?

Duiven vervuilen daken, zorgen voor geluidsoverlast en verspreidden ziektes. Westra Ongediertebestrijding zorgt ervoor dat de vogels op een diervriendelijke manier verjaagd worden.

Wilt u als de zon schijnt gewoon weer van uw terras of tuin genieten zonder overlast? Neem dan contact met me op zodat we direct een afspraak kunnen maken

LAST VAN DUIVEN?

Duivenpoep op balkon, auto en dak is schadelijk voor uw gezondheid en spullen. Neem contact op via telefoon of mail dan maken we direct een afspraak om van de overlast af te kommen.
AFSPRAAK MAKEN ❯

 

Bel ons vrijblijvend