Boktor

Boktor
Latijnse naam:Vespula vulgaris
Kleur:zwart, geel, rood
Vleugels:2
Poten:6
Houtworm en boktor verwijderen, gaatjes in hout - Westra Ongediertebestrijding

Hoe kom ik van boktorren af?

Om overlast van de boktor onder controle te krijgen, is professionele behandeling de belangrijkste stap.

Boktor larve bestrijden

Van de boktor zelf hebt u geen last, het zijn de larven die uw hout aanvreten. Zodra de eitjes zijn gelegd boren de larven zich in het hout waar ze jaren wonen en haast ongezien hout eten.

Neem daarom zo snel mogelijk contact met me op om de larven te bestrijden als u boorgaatjes of boormeel vindt. Hiermee voorkomt u verdere aantasting van het hout of erger nog; de dragende delen van de houtconstructie van uw huis.

MAAK NU EEN EIND AAN OVERLAST VAN DE BOKTOR ❯

Verschil houtworm of boktor

Voor de meeste mensen is het verschil tussen boorgaatjes van houtworm en boktor maar lastig te zien. Beide beestjes maken namelijk boorgaatjes en boormeel. Als u één van beide herkenningspunten vindt neem dan direct contact met me op voor een goed advies.

Waarom professionele bestrijding

Last van de (rode) boktor? Westra Ongediertebestrijding helpt u er gegarandeerd vanaf. Met een speciale behandeling dood ik namelijk de aanwezige larven en daarna is het behandelde hout voor langere tijd beschermd tegen nieuwe aanvallen van de boktor.

Wilt u snel en effectief geholpen worden met de bestrijding van boktorren? Neem dan contact met me op zodat we direct een afspraak kunnen maken

Wat zijn de kosten

Kies liever direct voor een goede inspectie en sluit uit dat er schade ontstaan is aan de houtconstructie. Laat daarvoor professionele Westra Ongediertebestrijding langskomen. Ik kom eerst bij u langs om de ernst van vast te stellen. Daarna krijgt u een offerte die gebaseerd is op:
1. Welk bestrijdingsmiddel gebruikt is.
2. De benodigde materialen.
3. De oppervlakte grootte waar bestreden moet worden.
4. Hoe vaak de behandeling herhaald moet worden.

Zelf boktor bestrijden

Zelf boktor bestrijden is heel lastig omdat het belangrijk is te inspecteren in hoeverre het hout aangetast is. Ook voor de veiligheid. Vooral bij dragende constructies is dit belangrijk!

Vakkennis en professionele apparatuur houden de kosten echt lager omdat u na een poging om het zelf op te lossen waarschijnlijk toch een expert inschakelt. Neem dus gerust contact met me op om de kosten te bespreken.

Boktor verwijderen

Kom snel in actie. De boktor kan veel schade aan huis, vloeren en meubels aanrichten. Neem contact op via telefoon of mail en wij zullen u zo spoedig mogelijk van het probleem en het ongedierte af helpen.
AFSPRAAK MAKEN ❯

 

Bel ons vrijblijvend