Bedwantsen

Bedwantsen
Latijnse naam:Vespula vulgaris
Kleur:zwart, geel, rood
Vleugels:2
Poten:6
Bedwantsen overlast bestrijden in bed - Westra ongediertebestrijding

Hoe kom ik van bedwantsen af?

Om overlast van de bedwants onder controle te krijgen, is snel handelen de eerste en belangrijkste stap.

Bedwantsen bestrijden

Wordt u wakker met rode, jeukende bultjes vlak bij elkaar? Dan bent u gebeten door een bedwants. We adviseren u om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om de bedwantsen te bestrijden en een ernstige plaag te voorkomen.
In overleg gebruik ik één van onderstaande technieken om bedwantsen te bestrijden:

  • Bestrijding met gif,
  • met stoom,
  • of hitte.

MAAK NU EEN EIND AAN OVERLAST VAN BEDWANTSEN ❯

Rode uitslag? Zo herken je een bedwantsen beet

Bedwantsen zijn heel ‘besmettelijk’ doordat ze overal tussen en inkruipen. Bijvoorbeeld in een koffer en zo verhuizen ze mee van vakantiebestemming naar huis. Maar hoe herken je een beet van een bedwants? Het bultje dat ontstaat lijkt namelijk veel op een muggenbult. Het verschil zit hem erin dat de bultjes van een bedwants dicht op elkaar zitten of in een rijtje staan. Ze verstoppen zich op moeilijk bereikbare plekken en voeden zich ’s nachts met uw bloed. Neem daarom direct contact met me op als u bultjes heeft.

Kosten bedwantsen bestrijding

Als u bultjes krijgt heeft u al een bedwantsenplaag die lastig te bestrijden is. Kies daarom direct voor de professionele ongediertebestrijding van Westra Ongediertebestrijding. Ik kom eerst bij u langs om de ernst van de plaag vast te stellen. U krijgt een offerte die gebaseerd is op:
1. Welke bestrijdingsmethode gebruikt is.
2. De benodigde materialen.
3. De oppervlakte grootte waar bestreden moet worden.
4. Hoe vaak de behandeling herhaald moet worden.

Waarom professionele bestrijding

Westra Ongediertebestrijding helpt u gegarandeerd van uw bedwantsenprobleem af. Met speciale apparatuur dood ik namelijk álle levensstadia van dit beestje, zowel de eitjes als de uitgekomen dieren.

Wilt u snel en effectief geholpen worden met de bestrijding van uw bedwantsen?
Neem dan contact met me op zodat we direct een afspraak kunnen maken ❯

Zelf bedwantsen bestrijden

Zelf bedwantsen bestrijden zou ik zeker niet adviseren omdat bedwantsen binnen een zeer kort tijdsbestek uitgroeien tot een ernstige plaag. Bovendien zijn ze erg besmettelijk en zult u niets vinden behalve jeukende bultjes en onhygiënische bloedvlekjes, uitwerpselen en eitjes in uw bed.

Vakkennis en professionele apparatuur houden de kosten echt lager omdat u na een poging om het zelf op te lossen waarschijnlijk toch een expert inschakelt. Neem dus gerust contact met me op om de kosten te bespreken.
 

BEDWANTSEN IN DE SLAAPKAMER

Kunt u ’s nachts niet slapen door ongedierte? Neem dan snel contact op zodat we snel een afspraak kunnen maken om u van het probleem af te helpen.
AFSPRAAK MAKEN ❯

 

Bel ons vrijblijvend